Sunday, May 27, 2012

Eurovisie Of Euro Troep In Azerbajan.

Kay Sage
http://en.wikipedia.org/wiki/Kay_Sage 

            
Vorige nacht hebben wij toch de Eurovisie gezien op tv, het was echt afschuwelijk en had niets met een zang competitie te maken.                      

Er waren zeer weinig die men kon categoriseren bij als zangers, het ging alleen over dure kostuums en zo veel speciale effecten ,zoals windmachines en veel droog ijs die zij in elke optreden konden proppen.

Het is verbazend om te denken dat Azerbajan dit obscene grote gebouw bouwde, dat zij het slechts voor deze competitie hebben gedaan, het is genoemd de Kristal Zaal.

Het was misselijk makend om de grote show te zien die zij van het feit maakten dat zij reusachtige olie opbrengsten hebben.

Welke de president gebruikt om en zijn familie, evenals een kleine cirkel van aanhangers te verrijken, die in ruil daarvoor hem zonder meer steunen om hun luxe leven te beschermen.

Het leger is een andere sectie van Azerbajan die goed betaald wordt om de bevolking in lijn te houden, door uiterst barbarisme.

Wat mij misselijk maakte is de kennis dat de overweldigende meerderheid van mensen in het land totaal onderworpen en onderdrukt is.

Blijkbaar worden de oliearbeiders lage lonen betaald en het werk is extreem gevaarlijk met slechte omstandigheden, protesten wordt niet toegestaan, zij worden meteen gebroken.

Natuurlijk is er niets zoals vakbonden in het land; onlangs zag ik een vreedzame demonstratie door een paar honderd mensen.

Zij deden niets behalve om hun protest te laten zien, zij werden brutaal geslagen aan de grond door hun paramilitaire politie, ik geloof dat sommigen kunnen gestorven zijn.

Vorige nacht was het moeilijk om te kijken in het weten van de brutale onderdrukking, het was misselijk makend.

Blijkbaar was de grote meerderheid van het Kristal Zaal leeg zodat zij deelden kaartjes uit en het werd verplicht gemaakt voor iedereen om daar te komen, zodat het voor de TV uitzending vol zal zijn, met feestende mensen.

Het was een hele tijd zeer grappig om de Zang competitie te kijken op tv, maar er is nu niks met een echte zang wedstrijd, nu gaat het alleen over nationalisme, het politieke manoeuvreren, geld en corruptie.
No comments: