Wednesday, May 09, 2012

Ik Ben Nog Steeds Mezelf

Mimi Parent 


Vandaag is een zeer ontspannen en stille dag met niet teveel gebeurd, behalve mijn laptop niet wilde opstarten, gelukkig gebeurde het na 5 minuten.  

Dit veroorzaakt mij  altijd een beetje spanning op de een of andere manier ben ik niet gespannen vandaag, ik denk het is het goede gevoel dat geproduceerde is tijdens het bezoek van Jaya.

Wij spraken aan de telefoon vorige nacht het was werkelijk fijn om haar stem te horen, morgen gaanJaya weg voor drie dagen in Dublin op bezoek bij twee goede vrienden van haar, Nancy en Eddie doorbrengen.

Ik hoop zij heeft een briljante tijd, een andere wederzijdse vriend van van ons Nur, heeft mij een bericht op Face Book, dat hij Jaya terwijl zij in Dublin was zou telefoneren, ik hoop hij doet ook aangezien zij werkelijk hem wil opnieuw graag wilde zien

Ik hoop het aangezien het zo belonend is, ik weet dat ik mij ongerust gemaakt het alvorens Jaya  aankwam en zij daadwerkelijk hier was.

Zo blij wij hadde allebei de moed om onze bezorgdheid en zorgen opzij ze doen en elkaar te zien, zo bij dat wij gelukkig dit deden..
 
Het was zeer goed om Jaya opnieuw te zien, niet alleen voor mij maar ook voor Richie en ik veronderstel ook ver onze vrienden hier. wanneer ik hun vertel..

Het was enkel zo aardig om iemand anders hier te hebben, Richie en ik, het deed het ons zulk een partij van goed en het ook ook voor Jaya zeer goed was om weer bij ons op bezoek te zijn.

Niets beter werkelijk dan om goede vrienden te zien en tijd met hen door te brengen, het bezoek van Jaya heeft het perspectief op meer bezoeken leuk gemaakt, ik verheug mij nu van ganser harte en zonder enige zorgen zal mij ook  verheugen.op meer.bezoeken.

Het bezoek van Jaya heeft voor me bevestigd dat ondanks wat deze afschuwelijke ziekte, Multiple Sclerose aan me heeft gedaan, en mijn lichaam het heeft niet veranderd van wie ik ben; Ik ben nog steeds dezelfde vrouw die ik altijd ben geweest.                  .

                                                                                                                                                       

No comments: