Tuesday, May 15, 2012

Een Positief Afspraak.

  
Zdzislaw Beksiski

Vanmiddag is snel gegaan na de lange afspraak met Maurits, mijn ergotherapeut en Werner, een adviseur van RTD Het Dorp over was.

Het begon laat omdat Werner geen parkeerplaats kon vinden, nochtans zodra hij hier aankwam was het wachten waard.

Wij bespraken met hem mijn problemen met het gebruiken van het gadget dat mij een kleine modicum van vrijheid toestond om een beetje mijn milieu te controleren.

iPAQ liet me het bed in werking stellen, het licht aanzetten, TV inschakelen evenals de voordeur en onze woning deur openen, zodra ik met de intercom heb gecontroleerd wie bij de deur is.

Ik verklaarde dat ik het niet meer kon gebruiken nu mijn hand functioneren slechter geworden is.

Richie steunde mij totaal en zei dat hij het was die het bed in werking stelde, en het licht aandeed nu mijn handen te zwak waren.

 Ook negen keer van de 10 is hij ook die de televisie aanzet en mij de telefoon waarop hij de luidspreker activeert zodat ik hoef niet de telefoon te houden die ik niet meer kan doen. 

Werner luisterde zorgvuldig aan alles wij zeiden, ook stelde hij vragen en deed suggesties.

Na een korte tijd was het duidelijk ook aan hem dat ik de functionaliteit van iPAQ op de computer moest hebben om met de Seetech software te gebruiken.

Vóór het eind van de afspraak waren Maurits en Werner al begonnen het papierwerk georganiseerd te krijgen.

Toen ik vroeg, zeiden zij allebei dat zij de aanvraag zouden voltooien en het volgende week verzonden zouden krijgen.

Het was een zeer goede afspraak, Werner was een aardige persoon, en het belangrijkst was hij is een goede luisteraar en communiceerde zeer goed met ons.

Ik denk dat deze aanvraag voor de langverwachte Seetech succesvol zal zijn; hopelijk zal het niet te lang duren, hoewel er altijd een wachttijd van zelfs 2 maanden is.

Hopelijk dit keer zal het sneller zijn, aangezien de aanvraag van het zelfde bedrijf is dat het enkel wordt bijgewerkt om de iPAQ functies te omvatten.


De afspraak van vandaag heeft mij optimistisch gemaakt, het was goed Werner wilde luisteren en mijn mening wilde weten wat nu voor me zeer belangrijk is, zodat ik kan blijven de dingen doen waarvan ik geniet.


No comments: