Sunday, May 13, 2012

Een Opwindende Middag.

Alexander Canedo
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Ca%C3%B1edo
Een opwindende middag, vandaag zijn de allerlaatste voetbalspelen van het seizoen.

Het is zenuw slopend geweest, vooral het spel tussen Manchester City and Queens Park Rangers.

Wat een gemakkelijk wedstrijd zou zijn voor  Manchester City tegen Queens Park Rangers werden heel onverwacht twee doelen gescoord door QPR .

Dan deed Queens Park Ranger’s Joey Barton iets fout en kreeg een rode kaart voor zijn hevig gedrag, toen Barton vertrok ging hij tekeer tegen een andere speler van Manchester City.

Ik veronderstel dat al de spanning van het laatste essentiƫle spel werkelijk niet goed was voor Joey Barton, echt jammer aangezien hij zichzelf goed onder controle hield.

Op het tijdstip van de rode kaart leek het alsof  Queens Park Rangers zou kunnen dalen net als  Bolton, die na het scoren van twee doelen tegen Stoke Stad eigenlijk in de in de Premier League zou blijven.

Dan kreeg Stoke een strafschoop, Owen Coyle, de manager van Bolton dacht het was geen echte sanctie was omdat Peter Crouch zich liet vallen met opzet.

Dat betekent dat Bolton zou naar de Kampioenschappen gaan voor het eerst in 11 jaar en Queens Park Rangers zal omhoog in de Premier League blijven.

Het was goed om te horen dat Arsenaal het doel kreeg dat zij nodig hebben om in derde plaats in de Premier League te blijven en nu zullen zij ook voor Champions League opnieuw volgende seizoen kwalificeren.

Enkele andere resultaten, waren dat Tottenham twee doelen tegen Fulham kreeg, omdat Arsenaal de derde-plaats behield; Tottenham zal moeten hopen dat Chelsea niet tegen Beieren Munchen wint zodat Tottenham voor Champion League volgende seizoen zal kwalificeren.

Everton sloeg Newcastle met 3-1 weer een goed resultaat voor David Moyes, die een goede manager is, die het zeer goed met een zeer strakke begroting doet.

Aan het eind van het wedstrijd van Queens Park tegen Manchester City, die                                        nog niet erin geslaagd waren om het het winnende doel te maken.

De fans van Manchester City keken uiterst verstoord en verward bij de gedachte het winnen van de League uit hun hand werd weggerukt op het laatse moment .

Dat zou zeer hard voor het team en voor hun supporters geweest zijn van Manchester City, die 44 jaar hebben gewacht om de Kop van de Liga opnieuw te winnen.

In de 5 minuten extra tijd kregen zij hun het winnen doel, Manchester City’s voetbalstadion baarste los met jubelen nu dat zij definitief de grote prijs nogmaals wonnen.

Ik ben zeer blij dat de club, van Roberto Mancini's het dit seizoen heeft gewonnen, ik ben ook zeer blij dat Manchester United dit keer niet won.

Het was werkelijk mooi om de gaande gekke vreugde van Manchester City te zien en het is vooral aardig om Noel Gallagher te zien vierend deze prachtige overwinning.


No comments: