Friday, May 25, 2012

Een Vreeselijke Middag.

Kay Sage 


Het is vrij  typisch geweest,iets  wat wij niet nodig hadden te gebeuren is voorgekomen toen Richie mij nam nA de badkamers voor een catheterverandering en een douche.

De catheter kwam  uit in orde maar kon niet weer binnen teruggaan en geen kwestie wat Richie deed hij had geen succes.

Na een uur en half heb ik de arts geroepen om hun hulp te vragen, zodra ik verklaarde, ik heb verteld wilde iemand  rechtstreeks hier zijn.

Hans, de collega van Dagma kwam zien of hi ons kon helpen, scheen hij ook niet het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Hij beëindigde bij het makte een telefoongesprek aan de urologieAfdeling van één van de ziekenhuizen voor hun raad; zij gaven hem een paar ideen.

Welke hij zonder succes probeerde, dan ging Hans naar de apotheek een paar catheters met een kleinere diameter halen.

Terwijl hij was gegaan Richie bleef het proberen en uiteindelik kreeg hij één van de catheters die wij bij de ander katheter gebruikte en dat is zonder een probleem na binnen ging.

Zo toen probeerde hij opnieuw met de supra pubis catheter, schuin na binnen dit keer Richie is het in gleed met geen probleem.

Op dat ogenblik kwam de arts met de andere catheters terug, hij was zeer blij toen hij hoorde Richard was succesvol geweest.

Op dit ogenblik proberen wij allebei om van het doorbrengen van ongeveer vier uren in de badkamers vanmiddag.

Zodra ik dit beëindig zal ik een interessant stuk van kunstwerk vinden  en zal de rest van avond aan bijkommen en ontspannen besteden

No comments: