Friday, May 18, 2012

Een Herbevestiging Van Alles Over Mensen Wat Zo Prachtig Is.

Maracas Bay, Trinidad.De Baai van Maracas, Trinidad. 

 Op Woensdag nacht keken wij een programma op de BBC genoemd S.O.S. de Grote Bouw.

Het is over een prachtig team van werklieden en vele vrijwilligers die bijeenkomen om de huizen van mensen te herbouwen, wanneer zij niet het voor zichzelf kunnen doen.

Deze week herbouwde het team plus een reusachtig team van lokale vrijwilligers een klein terras huis in Enfield, Noord-Londen.

Dit is het huis van Eric, Davina en hun drie mooie dochters; Eric werd gediagnosticeerd met de ziekte van  Motor Neuron  twee jaar geleden.

Zijn diagnose was terminal met een prognose van drie jaar; Ik hoop dat Eric een beetje meer tijd dan dat met zijn schatten zal hebben.

Het was een uiterst emotionele programma ziend zo vele mensen gevend hun tijd om buren in hun eigen gemeenschap te helpen.

Het is mooi om mensen te zien samen komen om samen te werken, het is inspirerend en het is iets dat gebeurt veel meer dan de mensen denken.

Werkelijk er is niets beter dan dat iedereen een buurmens te helpen.

Het was werkelijk prachtig lettend op het herbouwen van Eric huis; zij dachten aan alles, de deuren werden breder gemaakt voor Eric’s rolstoel.

Zij legden houten vloeren die veel beter zijn voor iemand in een rolstoel; zij installeerden een eenvoudige lift zodat Eric na boven kan naar de nieuwe natte ruimte en zijn onlangs vernieuwde mooi slaapkamer.

De andere slaapkamer was prachtig verfraaid en verdeeld zodat de twee jongere dochters elk hun eigen ruimte hebben.

Boven was de zolder totaal herbouwd tot een mooie ruimte voor het oudste meisje.

Beneden werd totaal met een uitbreiding geremodelleerd, die wordt toegevoegd om een mooie ruime woonkamer en keuken te creëren plus het decking bij de tuin zodat Eric kan van de tuin met zijn familie genieten.

Het was een ongelooflijk emotionele programma dat ik net kon zien ondanks zo vele huilen dat mijn schat Richie niet kon ophouden mijn glazen schoon te maken.

Ik was in goed gezelschap aangezien iedereen in het programma vooral aan het eind huilde nadat de familie hun herbouwd huis had gezien.

De gehele familie kwam na buiten om iedereen te danken voor het helpen van hen om Eric’s leven makkelijker te maken, het herbouwde huis zal dat voor hen veel gemakkelijker maken.

Toen Eric iedereen bedankte huilde hij en iedereen, ook ik weer.

Een werkelijk prachtige familie, ik hoop dat het toegankelijker maken van het huis voor Eric, hem de extra levenskwaliteit zal geven die hij op dit ogenblik nodig heeft.

Zodat Eric en zijn familie van alles kunnen genieten, terwijl zij zonder alle problemen ook kunnen genieten van de prachtige verbouwing.

Prachtig om dergelijke communautaire geest in actie te zien, een herbevestiging van alles over mensen wat zo prachtig is. 

Eric blog

S.O.S The Big Build website


No comments: