Sunday, October 30, 2011

Een Uitzondering.

Greta Knutson.


Ik wekte langzaam vanochtend en voor het eerst in leeftijden, was ik niet onmiddellijk in het midden van een reeks been spasmes, evenals  armen, romp spieren die pijnlijk gespannen zijn.

Vandaag lag ik weer lekker stil, een fijne ervaring, goed om opnieuw te kunnen genieten, één die ik niet heb gekend, aangezien mijn ms zo snel na diagnose in 2006 vorderden.

Vrij prachtig om niet meteen zo veel ongemak, pijn te moeten verdragen, enkel omdat ik ontwaakte, geen andere reden dan dat, ik ontwaakte.

Vandaag was een prachtige bonus, ik weet niet of ik het ooit opnieuw getuigen zal zijn, ben iblij over vanochtend, het is ok geen probleem,als het nooit opnieuw voorkomt.

Een keer was goed, enkel te zien hoe het verschil voelde tussen zacht wekken en met een zeer sterke pijn worden gewekt zoals ik altijd gewekt word sinds 2007.

ik kan niet veel doen dan ontwaken, wat ik kan doen is zo snel verder gaan met wat ik wel kan doen, en dat is te genieten van dag.

Ik heb werkelijk van de dag vandaag genoten, vorige nacht ging de klokken een uur terug, het is de eerste dag van wintertijd, het was al donker om 17.30 vanavond.

Ik verheug mij op de donkere nachten, het zal spoedig om 16.30 donker zijn en snel zal het
winterzonnewende en Kerstmis zijn.

De kwaliteit van rust is op dit ogenblik van het jaar,is het zeer merkbaar dat er geen vogelgeluiden in de ochtenden zijn.

No comments: