Tuesday, October 11, 2011

De Klok 40 Jaren Terug Draaien.

Pierre Roy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Roy_%28painter%29


Merkte werkelijk op hoe down ik ben geweest, sinds het nieuws, op zaterdag, dat de rechtse Nederlandse overheid de klok 40 jaar terug gedraaid door sterke cannabis, skunk als misdaad te bestempelen.
Verbazen dat na 40 jaren van decriminalising en tolereren van het privé-gebruik van cannabis, hebben zij nu besloten dat als THC sterker is dan 15% is het nu illegal
Kon mijn oren niet geloven toen ik het hoorde, nochtans is dit nieuws niet zo  verrassend, gezien de samenstelling van deze rechtse overheid.           
De overheid van de Coalitie is: VVD: De Partij voor Vrijheid en Democratie, de Christen-democratische Alliantie, PVV: Partij voor Vrijheid.
Zij worden ook gesteund door SGP: De opnieuw gevormde Politieke Partij (het Nederlands: Staatkundig Gereformeerde Partij, SGP).
Het is geen wonder dat de rechtse overheid die beperkt zijn in wat zij kunnen doen hebben beslist achteraan de coffeeshops te gaan.
Zij namen een willekeurig besluit dat sterke cannabis, genoemd skunk nu als klasseA drug, samen met Ectasy en Heroïne opnieuw zal geclassificeerd worden, plotseling werd het illegale.
Een vreemd besluit omdat dit land maakt heel wat geld van cannabis, van toeristen die hier voor de coffee shops komen.
Dit besluit is alsof Nederland een eigen doel in de Wereld Beker Tournoi had gescored, de toeristen zullen nu naar andere landen in plaats daarvan gaan, zoals Portugal gaan, gewaarborgd warm weer en cannabis.

 VVD,CDA, , PVV, Right Wing Nederlandse Regering Criminalisering Skunk Cannabis, SGP, Ectasy, Heroine

No comments: