Sunday, July 08, 2012

Wie Weet.


Jan Toorop.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Toorop


Het is verbazingwekkend dat na een ellendig uitziende dag, die werd voorafgegaan door regen de hele nacht en dan plotseling op 19.00 is er een sprankje van zon.

Ik heb de televisie aan zonder het geluid zodat ik de post van vandaag kan dicteren, terwijl ik tegelijkertijd kijk naar de finale van Wimbledon tussen Andy Murray en Roger Federer.

Tennis is echt niet iets dat me sterk interesseert; maar het zou echter briljant zijn als Murray kon winnen tegen Federer.

Het is echt grappig om te horen op Engelse radio en TV, dat opeens werd Andy Murray beschrijven als Britse in feite is hij Schots, dit gebeurde toen hij voor de finale kwalificeerde.

De BBC had Go Andy op hun tv schermen, leuk om te horen dat zij zo bemoedigend over Murray spreken; Ik hoop dat het blijft ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

Ondanks dat ik echt niet geïnteresseerd in in tennis toch wens ik nu dat om het scoren te begrepen dan misschien zou ik nu weten wat precies gaande was.

Mijn desinteresse in tennis kwam vanwege wat er is gebeurd op een school die ik in Engeland bezocht.

Ik begon er in September 1964 en speelde gelukkig hockey die ik nog nooit eerder gedaan had  ik al genoot enorm  en ik was erg goed, ik was altijd in de ploeg; ik kreeg uitstekende instructies hoe te spelen van de hockeylerares.

De zomer betekente in plaats van hockey was het tennis, dat wij nu moesten spelen, waar ik ook  geen enige ervaring had.

In Trinidad had ik genoten van het spelen van rounders op school, ik was goed in en ik was altijd selecteert om te spelen in het school-team.

Toen de leraar tennis hoorde dat ik niet kon tennis spelen, in plaats van me instructies gegeven hoe te spelen,  gaf zij me een racket en een bal en ga maar instructies, ik kan oefenen door de bal tegen het hek rondom de tennisbaan te slagen.

Ik dacht dat dit was slechts voor die ene keer maar elke keer als we tennis hadden was dat wat ik mocht doen het was verschrikkelijk voor mij, uiterst saai.  

In principe Het is verbazingwekkend dat na een ellendig uitziende dag, die werd voorafgegaan door regen alle nacht en dan plotseling op 19.00 er een sprankje van zon is.

Ik ben de televisiekijken zonder het geluid zodat ik de post van vandaag terwijl tegelijkertijd kijken naar de finale van Wimbledon tussen Andy Murray en Roger Federer kunt dicteren.

Tennis is echt niet iets die me sterk interesseert; het zou echter briljant zijn als Murray moesten winnen tegen Federer.

Het is echt grappig horen Engelse radio en TV Andy Murray beschrijven als Britse, toen hij voor de finale.

De BBC had Andy gaan op de schermen, leuk om te horen van hen wordt zo bemoedigend over Murray; Ik hoop dat het blijft ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

Ondanks het echt niet geïnteresseerd in tennis die ik wens nu dat ik begrepen scoren dan misschien zou ik weet precies wat gaande was.

Mijn desinteresse in tennis opgetreden vanwege wat er is gebeurd op een school die ik in Engeland woonde.

Ik begon er in September 1964 en gelukkig speelde hockey die ik nog nooit gedaan voordat ik genoten van het enorm en ik erg goed in ook eens was ik had aangetoond hoe te spelen.

De zomer termijn bedoeld dat in plaats van hockey we nu hebben zouden om tennis te spelen, die ik ook heb niet enige ervaring.

In Trinidad had ik genoten van het spelen van rounders op school die ik was goed in en ik was altijd om te spelen in het school-team pakte.

Toen de leraar tennis hoorde dat ik niet kon tennis spelen, in plaats van het tonen van me hoe te spelen ze gaf me een racket en een bal en vertelde me om te gaan en sloeg de bal tegen het hek rondom het Hof.

Ik dacht dat dit was slechts een een uit, maar elke keer als we hadden tennis dat was wat ik deed, het was verschrikkelijk voor mij, uiterst saai te.

In principe kon de leraar niet worden gehinderd om te verrichten naar de job die zij werd betaald voor; in plaats daarvan koos ze om te doen niets om te helpen me leren hoe om tennis te spelen.

Omdat deze leraar niet geïnteresseerd genoeg was te doen van haar baan die ik nooit geleerd hoe te spelen, zou wat een schande, misschien ik zijn geweest goede op tennis.

Ik weet zeker dat als de leraar tennis haar werk had gedaan, ik zou hebben genoten van het spelen, en wie weet misschien dat ik zou goed zijn geweest ook.
  
 De lerares had geen zin om haar werk te verrichten waarvoor zij werd betaald; in plaats daarvan koos ze om niets te doen om mij te helpen leren   tennis spelen.

Omdat deze leraar niet geïnteresseerd genoeg was om haar baan te doen heb ik nooit geleerd hoe te spelen, wat jammer.    

Ik weet zeker dat als de leraar tennis haar werk had gedaan, ik zou hebben genoten van het spelen, en wie weet misschien zoude ik  goed zijn geweest ook in tennis 
  


No comments: