Thursday, July 26, 2012

Rustig Aan Doen.


Oscar Dominguez.
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%93scar_Dom%C3%ADnguez


Gisteravond de combinatie van de airco installatie in de hal en de ventilator naast mijn bed heeft mij geholpen om goed te slapen.

Vanmiddag had ik een uitstekende fysiotherapie sessie met Mathilde, de fysiotherapeut die hier twee keer per week komt.

De sessies doen me altijd een heleboel goed, mijn armen en schouders zijn veel minder gespannen dan ze waren voordat Mathilde hen gemasseerd had nadat we de oefeningen deden.

Vandaag heb ik besloten om het rustig te nemen  en genieten van het feit dat de kamer aangenaam cool is ondanks dat de buiten temperatuur boven 30 graden is.

Op maandag middag zag Richie de arts, omdat hij begon de eerste tekenen van zijn huid  klacht te voelen.

Hij moest meteen beginnen die antibiotica te nemen die nacht om te voorkomen dat het zich verspreid over zijn hele lichaam.

Als gevolg van enige verwarring kreeg Richie niet de antibiotica tot gisteren waardoor het heeft ontwikkeld van jeukende vingers en is nu uiterst pijnlijk.

Wanneer de apotheek de antibiotica thuis had bezocht op maandag, zou Richie niet in dergelijke ongemak en pijn nu zijn.

Die fase die nu bereikt is betekent dat Richie vingers beginnen een laag van huid te verliezen       dit maakt alles pijnlijk voor hem te doen.

Hopelijk heeft hij nu dat hij is begonnen met de tabletten te nemen, zal het de verdere vooruitgang van deze vervelende huid klacht stoppen.

Mijn plan is nu om zodra ik mooie kunst heb gevonden voor dit stuk, dan ben ik van plan om te ontspannen en genieten van de avond samen met Richie.

 

No comments: