Monday, July 30, 2012

Vrij zijn van Intolerantie.

 
Roberto Matta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Matta De  Nederlandse coalitieregering die onlangs ontslag namen, die met een mengelmoes van politieke partijen tezamen wilde werken zodat de CDA en de VVD een regering kon vormen.

De strikte hervormde kerk partij, de SPG, de partij van Geert Wilders genaamd de PVV, wat betekent dat het de partij van vrijheid was, die bereid zijn om de twee  groote partijen te ondersteunen, en op die manier een plaats in de regering te krijgen.

 De PVV zegt het is de partij van de vrijheid, maar het lijkt alleen vrijheid te willen beperken  met name voor de zieken, kwetsbaar, gehandicapten, werklozen en alle Moslims evenals Oost-Europeanen.

De PVV had onlangs een website waar zij  mensen aanmoedigden om asociaal gedrag door mensen van Poland te rapporteren.

De Voorzitter van de Europese Unie heeft sterke kritiek geuit op de PVV en aangedrongen op de onmiddellijke verwijdering van deze provocerende anti Oost Europese website.

Dit veroorzaakt ook een heleboel spanning tussen Nederland en Poland, die escaleerde; Poland was al aan het bespreken om de handel tussen de landen stop te zetten.                                                                                                  
Dit werd ternauwernood vermeden wanneer de PVV de website onmiddellijk zou verwijderen, wat zij ook deden.      

Wilders ging daarna in de aanval op de Turkije en de Turkse mensen, en is blijkbaar vergeten dat er sterke banden zijn tussen Nederland en Turkije

Zijn timing voor deze aanvallen kon niet slechter zijn geweest,  het was tegelijkertijd met  een formele staatsbezoek van de Turkse President Gul naar Nederland.

Vanwege deze acties van Geert Wilders en de PVV, heeft de regering het vertrouwen verloren en hoe hun mandaat en zij moesten onmiddellijk hun ontslag aan de koningin aanbieden.

Wilders is tegen de Europese Unie, omdat, zolang  Nederland  het EU-verdrag ondertekend kan hij zijn racistische en fascistische agenda niet voortzetten.

De belangrijkste partijen van de nu ter ziele gegaan regering, was zo wanhopig op zoek naar macht dat zij de kleinere meer extreme partij  agenda's getolereerd hebben.

Een daarvan was het gebruik van coffeeshops te beperken, waar cannabis wordt verkocht; het was om te stoppen met het verkopen aan toeristen en ook over het beperken van het aantal klanten die elke winkel aan kan verkopen. 

Onderzoekers hebben een heleboel problemen al ontdekt met dit nieuwe beleid; de grootste is dat mensen beginnen te kopen van straat handelaren.

Toeristen in het zuiden van Nederland waar de cannabis paspoorten al een gevoerd zijn, dat zij het kopen van de straat.

De andere groep zijn bewoners die niet bereid zijn om hun gegevens geregistreerd in een database die jarenlang bewaard wordt.   
                                                                
De politie heeft toegang tot deze databank, die ze lijken te gebruiken om te controleren of iemand uitstaande boetes heeft.

De negatieve effecten van mensen niet toestaan om de coffeeshops te gebruiken, is dat ze zullen kopen van straat dealers, die ook illegale drugs verkopen zoals heroïne, speed crack, ecstasy en cocaïne.

Naast deze harddrugs is er geen garantie dat de cannabis en hasj van het de straat verkopers hebben, is niet vermengd met andere dingen.

Het is niet ongebruikelijk om hasj van een straat dealer te kopen, die is gemengd met verschillende dingen zoals rubber; hasj roken dat is verontreinigd kan onaangename bijwerkingen hebben.

In September zal er nieuwe verkiezingen zijn en hopelijk kunnen andere partijen de nieuwe regering vormen, die hebben niet de rechtse agenda die de vorige regering had.

Hopelijk zal de nieuwe regering realistisch en pragmatisch genoeg zijn om te beseffen dat ze heft niet kunnen veroorloven om het belasting geld te verliezen die wordt gegenereerd door de coffeeshops en toerisme.                          

    

    

No comments: