Thursday, July 12, 2012

Onweersbui.

6
Oscar Dominguez Gisteravond toen Richie en de honden in het park waren, zag ik donkere wolken en dacht dat elk moment zou er een onweer gebeuren.

Gelukkig is niets gebeurd terwijl Richie in het park was, en de honden hadden een geweldige tijd.

Later nadat we waren gaan naar slapen, was er een onweersbui die ging uren duren, elke keer als ik dacht dat het klaar was weer donder.

Het werd vergezeld door hevige stortregens, dit duurde de hele nacht door totdat het was daglicht.

Het lawaai van de regen en de storm werd al snel vervangen door het geluid van vogels op de noten en vet ballen buiten de slaapkamer venster.

Er waren kraaien die komen enkel voor de vet ballen en parkieten die voor de pinda's komen,  en ook kool meesen

We hebben nagedacht over  een webcam op het balkon, zodat we kunnen zien precies welke vogels bezoeken onze balkon.

Een paar weken geleden was een specht, een van de bezoekers; in onze laatste woning zagen wij 24 soorten vogels in de tuin achter ons.

We zagen mussen in de tuin, maar sinds wij hier wonen, heb ik ze niet meer gezien een niet verrassend omdat wij hier geen tuin kunnen zien.

De andere reden waarom we ze niet zien  zo veel is dat ze zijn  bijna uitgestorven in Nederland.

Ondanks de storm gisteravond ben ik op een of andere manier in geslaagd om te slapen wat goed was, vandaag is de derde dag van de behandeling voor de bacteri├źn en het gaat goed.

Volgende week dinsdag heeft Richie een afspraak met onze huisarts, zodat ze  kan nemen om te controleren of de behandeling succesvol is geweest.

Ik verwacht dat we zullen moeten wachten minstens een week om de resultaten terug te krijgen van het laboratorium, dus we moeten geduldig zijn en hoop dat het heeft gewerkt.

Het is briljant als Richie is eindelijk genezen van deze afschuwelijke huidinfectie die zo pijnlijk voor hem is geweest voor de afgelopen vier jaar.

No comments: