Tuesday, July 10, 2012

Eindlooz Terugkerend Probleem.

 
Jan Toorop


Vandaag is er nog steeds dichte bewolking en het is erg cool, in feite is het behoorlijk koud zeker oktober weer niet zomer weer geschikt voor juli.

We moesten een nieuwe routine beginnen die voor vijf dagen duurt; Richie heeft blijkbaar bacteriën die resistent is tegen antibiotica.

Dus moeten wij een speciale lotion gebruiken voor haar en lichaam, het moet voor 3 minuten op de huid blijven voor het douchen.

Na de douche moeten we beide crème in onze neus doen en Richie heeft antibiotica specifiek voor deze bacteriën evenals crème.

Dit helpt verklaren waarom Richie's huid vaak van deze afschuwelijke reacties heeft, het schaadt de huid op zijn handen en voeten.

Geen wonder dat het continu terug komt; Richie heeft deze terugkerende probleem voor de afgelopen vier jaar, maar nooit zo vaak als dit jaar.

Wanneer het begint heeft het een nare beïnvloed op zijn handen alles wat Richie doet is pijnlijk en aangezien hij moet mij verzorgen, het betekent constant gebruik van zijn handen.

Mij uit bed hijsen, uittreken van de kleding, mij douchen en drogen, manicures en pedicures plus mijn gezichtshaar plukken.

Zo goed als constant moet hij mijn positie in de douche stoel zowel in bed aanpassen.

Niet prettig om  te zien Richie's ongemak wanneer hij moet deze taken uitvoeren, die dag en nacht worden gedaan.

De lotion voor haar en lichaam is niet de mooiste geur, maar dat is een klein ongemak in vergelijking met de pijn en ongemak Richie heeft.

We zijn allebei hoopvol dat deze behandeling zul eindelijk de oplossing is voor Richie schijnbaar nooit eindigende huidproblemen; het zou uitstekend zijn als dat het geval was.

No comments: