Wednesday, March 14, 2012

Tuesday, 13 March, 2012. Basjoe coffee shop op Kloveniersssburgwal 62 huis

 James buiten de Basjoe in 2003.

Vorige week vertelde Richie me het droevig nieuws over onze favoriete coffee shop, de Basjoe en de twee speciale mensen, Leo  en James, die runden het met liefde vanaf 1989..

Blijkbaar had James, één van de eigenaars, van de beste  coffee shop in Amsterdam het verkocht, waar wij gaan sinds  het in 1989 opende.

James en Leo, twee broers, begonnen de mooie coffee shop in April 1989, de zelfde tijd  Richie naar neddeerlaandd verhuisde.

Basjoe was een ongelooflijke plaatss, en de broers waren dergelijke uitstekende gastheren, en er was heel wat liefde voor iedereen die hun winkel bezocht.

Dit werd vergeld door al hun vele loyale klanten van overal ter wereld, die hen elk jaar bezocht.

De laatste tijd ik daar kon bezoeken was in 2007, zij hadden geen rolstoeltoegang, alvorens ik zo gehandicapt was, gingen wij daar elke dag nadat ons werk over was.
   
 Leo, stierf droevig aan bot kanker in de zomer van 2010, het moet  zo moeilijk voor James geweest zijn.   

Geen wonder James heedfft het  verkocht, het moet zo moeilijk voor James geweest zijn  om daar elke dag te zijn en plotseling geen Leo  voor het eerst sinds 1989.

Het is een enorme schande dat Basjoe niet meer is; het is verkocht aan iemand die  het hun koffiewinkel zal willen maken.

Goed geluk aan hen, als zij het een goede plaats maken om naar toe te gaan zullen zij het goed doen, net zolang zoals Leo en James vanaf 1989 tot nu doen.

Dat is meer dan twintig jaar gelukkige mensen; klanten en Leo en James.
James, Herraadd en Leo in Basjoe 2003. 
 
Bon chance aan de nieuwe eigenaar van de coffee shop op Kloveniersburgwal 62 hs

No comments: