Monday, March 12, 2012

Een Dag Bij De Dierenarts Voor Marleen And TinaMarleen And  Tina 

Een vreemde dag, zowel Marleen als Tina  moesten naar de dierenarts voor operaties om 09.00 uur werden genomen bij Richie, zodat wij waren allemaal wakkere zeer vroeg.

Één verrichting was voor een klein vettig stuk van weefsel op de borst van Marleen, deze niet kwaadaardige groei moest worden weg geknipped, die normaal slechts Labradors hebben, en geen Jack Russell's zoals Marleen is.

Tina moest worden gesteriliseerd wat een grote verrichting was; er waren volledige verdovingsmiddelen voor zowel Marleen als Tina.

Allebei waren slaperig toen Richie hen om ongeveer 14.30 haalde, het was  zo goed om hun opnieuw huis te hebben.

Cyril dacht ook zo, hij was ook zo gelukkig om hen te zien opnieuw, en zij schenen gelukkig om ook hier te zijn, wat zo aardig was te zien.

Het was vreemd slechts één hond Cyril, hier, die zijn pak leden miste om mee te spelen, terwijl zij weg bij de dierenarts waren.

Wat fijn voor ons allen, vooral voor Cyril, Marleen en Tina zijn goed voor hem, zij maken hem zeer ontspannen, wat een mooi gezicht is.

Zodra het pak weer eens volledig was, kon  Cyril, weer eens spelen als een gek  een fijn gezicht voor Richie en mij was  het is een prachtig gezicht om een gelukkige Cyril opnieuw te zien.

No comments: